KASVUOHJELMA PK-YRITYKSILLE

Mecrastorin kasvuohjelma on tarkoitettu PK-yrityksille, joilla on vahva halu kehittää yritystään ja kasvattaa liiketoimintaansa. Ohjelmassa työstetään konkreettisella otteella oman yrityksen toimintaan liittyvä asioita.

Tulosta kohdennetuilla tavoitteilla

PK-Kasvuohjelmaan mukaan lähteville organisaatiolle asetetaan yhdessä selkeät tavoitteet, joita viedään eteenpäin ohjelman edetessä. Tuloksena on tavoitteiden mukaisesti esimerkiksi yrityksen liikevaihdon kasvaminen, kannattavuuden paraneminen, myynnin kehittäminen ja organisaation tehokkuuden lisääminen. Ohjelma tarjoaa myös toimivia työkaluja yrityksille, joissa omistajavaihdos on ajankohtaista.

Sparrausta kokeneilta asiantuntijoilta

Perinteisen koulutuksen sijaan kasvuohjelman painopiste on kohdennetussa valmennuksessa sekä asiantuntijoidemme ja yrityksen kahdenvälisissä sparrauksissa. Sisältö ja painotukset määrittyvät mukaan lähtevien yritysten tarpeiden kautta. Keskusteluissa viriää sekä innovatiivisia ideoita että käytännön neuvoja toiminnan kehittämiseen.

  • Kasvuohjelma alkaa helmikuussa 2017.
  • Noin vuoden aikana on 8 valmennustapahtumaa, jolloin työstetään oman yrityksen kehittämishankkeita eteenpäin asiantuntijan johdolla.
  • 4 muutaman tunnin mittaista asiantuntijatapaamista, joissa saa yksityiskohtaisemmin apua liiketoiminnan kehityshaasteisiin.
  • 2–3 verkostoitumistapaamista, joissa eri teemoihin sisältyy keynote-alustuksia.

Maksuton infotilaisuus torstaina 12.1.2017 klo 15, Rastor Helsinki Sturenkatu 21 – ilmoittaudu sähköpostilla minna.warila@mecrastor.fi.

Lue esite tästä >>

Anna taustatiedot niin palaamme asiaan mahdollisimman pian:

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Yrityksen nimi

Y-tunnus

Yrityksen liikevaihto

Yrityksen taseen loppusumma

Yrityksen henkilöstömäärä

Listaa 2-3 keskeistä yrityksen kehittämiskohdetta, joita haluaisit edistää PK- kasvuohjelman aikana